Ceai
Ceai
Ceai
Ceai
Ceai
Spre deosebire de sortimentul verde, ceaiul oolong arde de 2,5 ori mai multe calorii şi reduce efectul de îngrăşare pe care-l au carbohidraţii. Un studiu recent publicat de oamenii de ştiinţă japonezi de la Centrul de cercetare din Osaka a demonstrat că, atunci când ceaiul Oolong este consumat cu 15 minute înaintea carbohidraţilor, acesta reduce creşterea nivelului insulinei.

Deci, putem savura liniştiţi o prăjitură după ce bem un astfel de ceai. Spre deosebire de alte produse de slăbit, oolong este un ceai hrănitor, iar calităţile lui terapeutice sunt mult mai numeroase: întăreşte sistemul imunitar, curăţă pielea de acnee şi de pete, distrugând cu 50% puterea radicalilor liberi doar în 15 zile.

Deoarece conţine cofeină, nu trebuie consumat în exces de cardiaci.

Beneficiile ceaiului Oolong sunt cercetate intens in China si Japonia. S-a aratat ca influenteaza pozitiv mai multe sisteme din corp si inhiba progresia unor boli. Contine printre cele mai ridicate concentratii de antioxidanti si minerale care s-au dovedit benefice pentru organism. Vitamina C, alt cunoscut antioxidant, este de asemenea prezenta in ceai. Ceaiul a fost folosit ca un ajutor pentru slabit. Consumul unei cani de ceai cu fiecare masa este un protocol pentru a utiliza cu succes ceaiul ca stimulant metabolic. Ceaiul Oolong aduce 4 calorii la o masa si este mai sanatos daca se consuma simplu, fara a adauga nimic in el, dar toate tipurile de ceaiuri ofera mai putine calorii comparativ cu bauturile comerciale obisnuite. Ceaiul Oolong se poate folosi pentru a inlocui cafeaua si ceaiul negru.Multe dintre efectele pozitive ale ceaiului exercitate asupra sistemului imun au legatura cu nivelul ridicat de polifenoli continuti. Ceaiul Oolong contine 30-40% polifenoli.
                             © Drix.ro
                                    2013